Riskikoulutus

Henkilöautokortin (B-ajokortti) on yksivaiheinen 1.7.2018 alkaen. Harjoittelu-ja syventävä vaihe on poistunut, tilalla on  riskikoulutus (RTK-koulutus, riskientunnistamiskoulutus). Jos olet jo suorittanut henkilöauton ajokortin, mutta et ole vielä käynyt harjoittelu- ja syventävän vaiheen opetusta, tulee sinun suorittaa 1.7.2018 jälkeen nämä vaiheet osallistumalla riskikoulutukseen.

Kurssi sisältää 4 teoriatuntia, 4 ajotuntia.

Hinta: 249€ (sis.alv 24%),

Näin käyt riskikoulutuksen : Aloita kurssi ilmoittautumalla nettisivun kautta, saat aloitusohjeen, vahvistuksen saadusta kurssipaikasta sähköpostiisi ja kurssisi alkaa 4 teoriatunnilla netissä (ns. verkkokurssi, RTK-koulutus, riskientunnistamiskoulutus). Teoriatuntien jälkeen on ajotunnit (ajotunnit alkavat ennalta sovitusta paikasta esim. kotiovelta, koulusta tai työpaikalta). Muista laittaa autokoululle viesti milloin haluaisit aloittaa ajotunnit. Kurssitodistus lähetetään kirjeitse kotiin.

Osallistuminen verkkokurssille: Lataa puhelimeesi Whatsapp-sovellus. Verkkokurssin aikana olet tarvittaessa yhteydessä opettajaan Whatsappin ja valvomon kautta.

Seuraava kurssi alkaa: